Η πριζα τηλεφωνου δεν λειτουργει

Πρόβλημα με την πρίζα τηλεφώνου σας.

Έχετε πρόβλημα και η πρίζα τηλεφώνου δεν λειτουργεί; Η λύση είναι απλή όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο.

Παρά πολλοί πελάτες, της επιχείρησής μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα”, μας περνούν τηλέφωνο τα τελευταία δέκα χρόνια και μας παραπονιούνται, ότι έχουν πρόβλημα με τη ταχύτητα του ιντερνέτ και με την πρίζα τηλεφώνου τους.

ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου μας αναλύει τι συμβαίνει"

Το πρόβλημα στη γραμμή τηλεφώνου, που οδηγεί στην άμεση λύση για αλλαγή καλωδίου τηλεφώνου, μπορεί να είναι μαι φτηνή δικαιολογία της εταιρίας που έχουμε συμβόλαιο. Γιατί με το που φεύγουμε από τον ΟΤΕ αρχίζουν τα προβλήματα στην τηλεφωνική γραμμή και το ίντερνετ;

Οι περισσότεροι πελάτες μας, που η τηλεφωνική τους σύνδεση δεν ανήκει στον ΟΤΕ, άλλα σε μια εταιρία από τις άλλες που έμειναν, συναντούν πολλά προβλήματα στην τηλεφωνική τους γραμμή. Παράσιτα στην πρίζα τηλεφώνου, συνεχείς διακοπές, χαμηλή ταχύτητα και αποσυνδέσεις από το ίντερνετ. Στην αρχή νομίζουν ότι φταίει η κεντρική πρίζα τηλεφώνου. Με συμβουλή δίκη μας, αποφασίζουν να καλέσουν τεχνική υποστήριξη, από την εταιρία που έχουν συμβόλαιο (πλην ΟΤΕ). Μέτα από αρκετές μέρες, εμφανίζετε ο πολυπόθητος τεχνικός στο σπίτι του πελάτη μας. Χωρίς εργαλεία τις περισσότερες φορές, ρίχνει μια μάτια στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου, οπού είναι το ρούτερ και βγάζει πάντα το ίδιο συμπέρασμα, ότι φταίει η τηλεφωνική μας γραμμή. βάζοντας μας, στη διαδικασία να φωνάξουμε έναν ηλεκτρολόγο για να την αλλάξει. Αυτή η καραμέλα του παρόχου και του άσχετου τεχνικού πρέπει να σταματήσει.

Έτσι τις περισσότερες φόρες έμεναν χωρίς ιντερνέτ και τηλέφωνο για αρκετές μέρες ως να βγάλουν άκρη.

Όλα αυτά τα φαινόμενα αυξάνονται και τα συναντούν οι περισσότεροι καταναλωτές, που φεύγουν από τον ακριβό στη χρέωση ΟΤΕ και πηγαίνουν σε μια πιο φτηνή λύση συμβολαίου. Με βάση τη λογική δε μπορεί τόσα χρόνια που ήταν στον ΟΤΕ, να ήταν όλα μια χαρά και με το που πήγαιναν σε άλλο πάροχο να είχαν προβλήματα.

ηλεκτρολόγος για αλλαγή καλωδίου τηλεφώνου (κεντρική γραμμή), μας προτείνει"

Αυτό που προτείνουμε, για να δούμε αν προβούμε στην αλλαγή καλωδίου τηλεφώνου, για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα αυτό. Είναι να πάμε στο κουτί που έρχεται η κεντρική γραμμή και δίνει τηλέφωνο στο σπίτι μας. Σε μονοκατοικίες, το κουτί αυτό βρίσκεται έξω από το σπίτι, στο τοίχο του σπιτιού ή σε κώλωνα στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι. Σε πολυκατοικίες το συναντάμε στο ισόγειο μέσα στο κλιμακοστάσιο ή στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

"Εύρεση και επιδιόρθωση καλωδίων στην γραμμή τηλεφώνου"

Αφου βρούμε το συγκεκριμένο κουτί, το ανοίγουμε και ψάχνουμε να βρούμε από τα καλώδια που έχει μέσα, ποια είναι τα δικά μας. Τα καλώδια αυτά της τηλεφωνικής γραμμής δεν έχουν ρεύμα , είναι ακίνδυνα, μπορείτε να τα αγγίζετε. Ο τρόπος να βρούμε πιο ζευγάρι από τα καλώδια είναι το δικό μας (αν δεν είναι σημειωμένα) είναι απλός. Ένα άτομο σηκώνει το ακουστικό του τηλεφώνου και εμείς προσεχτικά λύνουμε ένα ένα και τα ξανά συνδέουμε χωρίς να κάνουμε λάθος όλα τα ζευγάρια. Θα το έχουμε βρει, όταν σταματήσει το ακουστικό του τηλεφώνου να κάνει αναμονή (νεκρώσει).

Μόλις βρούμε την ένωση την λύνουμε και περνούμε ένα χύμα καινούριο καλώδιο και το ενώνουμε από εκεί έως το ρούτερ μας. Αν όλα είναι εντάξει τότε όντως έχουμε πρόβλημα στην εσωτερική εγκατάσταση τηλεφώνου μέσα από τους τοίχους του σπιτιού μας. Αν το πρόβλημα παραμένει, το πρόβλημα είναι της εταιρίας που έχουμε συμβόλαιο και όχι της εγκατάσταση του σπιτιού μας.

Αυτή είναι η συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε σε όλο το κόσμο, για να βγάλει μια άκρη σε ένα θέμα που ανθίζει το τελευταίο καιρό.

"Χάλασε η γραμμή τηλεφώνου και η πρίζα τηλεφώνου δεν λειτουργεί"

"Έχετε πρόβλημα με πρίζα τηλεφώνου σας"

Ζητήστε μας μια πρόσφορα για το πρόβλημα με τη πρίζα τηλεφώνου σας. Αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή καλωδίου τηλεφώνου, σε όλο το σπίτι σας από τη στιγμή που όντως έχει πρόβλημα.

Ο ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου, αναλαμβάνει να βρει άμεσα το πρόβλημα στη πρίζα τηλεφώνου σας, να προβεί στην αλλαγή πρίζα τηλεφώνου σας και να σας συνδέσει την τηλεφωνική γραμμή σας.

Αντικαθιστούμε τη γραμμή τηλεφώνου σας με νέα. Ο ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου Ανδριόπουλος Ανδρέας σας εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα.