ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου

Πρόβλημα με πρίζα τηλεφώνου σας.

Έχετε πρόβλημα και η πρίζα τηλεφώνου δεν λειτουργεί; Η λύση είναι απλή όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο.

Παρά πόλοι πελάτες μου με περνούν τηλέφωνο τα τελευταία δέκα χρόνια και μου λένε ότι έχουν πρόβλημα με τη ταχύτητα του ιντερνέτ ή με τη πρίζα του τηλέφωνου τους. Αυτό το διαπίστωσαν καλώντας ένα τεχνικό από την εταιρεία που τους παρέχει ιντερνέτ και τηλεφωνία, καθώς είχαν συνεχείς χαμηλές ταχύτητες στο ιντερνέτ και χάλια ποιότητα με πολλά παράσιτα και συνεχείς επανασυνδέσεις στο τηλέφωνο τους, από διακοπές χωρίς κάποια συγκεκριμένη αίτια. Όλα αυτά τα φαινόμενα αυξάνονταν και τα συναντούσαν περισσότεροι καταναλωτές, που έφευγαν από τον ακριβό στη χρέωση ΟΤΕ και πήγαιναν σε μια πιο φτηνή λύση παρόχου. Με βάση τη λογική δε μπορεί τόσα χρόνια που ήταν στον ΟΤΕ να ήταν όλα μια χαρά και με το που πήγαιναν σε άλλο πάροχο να είχαν προβλήματα. Ο άλλος πάροχος αμέσως έστελνε ένα τεχνικό στο σπίτι μας, χωρίς εργαλεία τις περισσότερες φορές έριχνε μια μάτια και έβγαζε το συμπέρασμα ότι φταίει η τηλεφωνική μας γραμμή και μας έβαζε στη διαδικασία να φωνάξουμε έναν ηλεκτρολόγο για να την αλλάξει. Αυτή η καραμέλα του άλλου παρόχου πρέπει να σταματήσει.

Έτσι τις περισσότερες φόρες μέναμε χωρίς ιντερνέτ και τηλέφωνο για αρκετές μέρες ως να βγάλουμε άκρη.

Ηλεκτρολόγος Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας.

Αυτό που προτείνουμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό είναι πάμε στο κουτί του παρόχου (ΟΤΕ) έξω από το σπίτι μας, εκεί που έρχεται το κεντρικό καλώδιο να βρούμε την ένωση και να την λύσουμε (δεν έχει ρεύμα η ένωση αυτή είναι ακίνδυνη) να πάρουμε ένα χύμα καλώδιο και να το ενώσουμε από εκεί έως το ρούτερ μας. Αν όλα είναι εντάξει τότε όντως έχουμε πρόβλημα στην εσωτερική εγκατάσταση τηλεφώνου μέσα από τους τοίχους του σπιτιού μας. Αν το πρόβλημα παραμένει, το πρόβλημα είναι στο πάροχο και όχι στην εγκατάσταση του σπιτιού μας.

Αυτή είναι η συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε σε όλο το κόσμο, για να βγάλει μια άκρη σε ένα θέμα που ανθίζει το τελευταίο καιρό.

Ζητήστε μας μια πρόσφορα αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία να κάνουμε εμείς τον έλεγχο αυτό ή να αντικαταστήσουμε την εσωτερικής καλωδίωσης του τηλεφώνου σας σε όλο το σπίτι σας από τη στιγμή που όντως έχει πρόβλημα.

Ο ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου Ανδριόπουλος Ανδρέας σας εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα.