Ηλεκτρολογος για βλαβες στην Πατρα 24 ωρες

Ηλεκτρολογικές βλάβες και μικροεπισκευές στην Πάτρα 24 ώρες το 24ωρο.

Ο ηλεκτρολόγος για βλάβες και μικροεπισκευές στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας, εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο.

Ηλεκτρολόγος Πάτρα” Εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο, όλη την Πάτρα και την Αχαία. Έμπειρος ηλεκτρολόγος έρχεται, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, για βλάβες ηλεκτρολογικές και μικροεπισκευές που μπορεί να χρειαστείτε .

Μέσα σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα το ηλεκτρικό ρεύμα είναι απαραίτητο χωρίς αυτό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν δεν χρησιμοποιείται σωστά υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ακόμα και πυρκαγιάς. Για ηλεκτρολογικές βλάβες στο χώρο μας πρέπει να καλέσουμε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Οι ηλεκτρολογικές βλάβες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση λόγω προβλημάτων στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας αναλαμβάνει όλο το 24ωρο να βρει το πρόβλημα σας και να το επιδιορθώσει άμεσα και υπεύθυνα.

Η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” με έδρα στην Πάτρα, Αναλαμβάνει και επιδιορθώνει ηλεκτρολογικές βλάβες, στην Πάτρα όλο το 24ωρο.

Βλάβες στον ηλεκτρικό πίνακα από.

Υπερθέρμανση καλωδίου στον ηλεκτρικό πίνακα.

Ηλεκτρολογική βλάβη κατά την οποία, μυρίζει ο ηλεκτρικός πίνακας σαν ψαρίλα, αν υπάρχει έντονη μυρωδιά μέσα απ' τον πίνακα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε όλα τα φώτα και τις συσκευές εκτός απ' το ψυγείο και να μας καλέσετε. Το θέμα είναι σοβαρό, κάποιο καλώδιο έχει υπερθερμανθεί και έχει αρχίσει να λιώνει, υπάρχει κίνδυνος να πάρει φωτιά ολόκληρος ο ηλεκτρικός πίνακας.

Πέφτει η ασφάλεια;

Η συνηθισμένη ηλεκτρολογική βλάβη που συνάντα καθημερινά ένας ηλεκτρολόγος. Αυτές οι ηλεκτρολογικές βλάβες εμφανίζονται, όταν υπάρχει βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα της εγκατάστασης ή τραβήξει η ασφάλεια, παραπάνω ρεύμα απ' το ονομαστικό της όριο. Το βραχυκύκλωμα συνήθως συμβαίνει από κάποια χαλασμένα καλώδια που βραχυκυκλώνουν μεταξύ τους ή από κάποια ηλεκτρική συσκευή που έχει χαλάσει και βραχυκυκλώνει.

Χαλασμένη ασφάλεια.

Απ' τις Ηλεκτρολογικές βλάβες δεν μπορεί να λείψει και αυτή η συνηθισμένη βλάβη, που έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνει δωμάτια χωρίς φως και πρίζες χωρίς ρεύμα.Με ένα τηλεφώνημα στο 697 298 1897 ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας όλο το 24ωρο, προχωρά στην αντικατάσταση της.

Χαλασμένο ρελέ διαρροής, συνιστάτε άμεση αντικατάσταση.

Η καρδιά του ηλεκτρικού πίνακα, που θα μας σώσει από κάποια ηλεκτρική διαρροή ή κάποιο βραχυκύκλωμα, με τα χρονιά φθείρεται. Πρέπει να το ελέγχετε από μονοί σας, πατώντας το κουμπάκι test, πρέπει να ρίχνει το ρελέ διαρροής, σε περίπτωση που το πατάτε και δεν πέφτει το ρελέ διαρροής είναι χαλασμένο.

ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας σας εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση 24ώρες το 24ωρο"

Συναντάμε και άλλες ηλεκτρολογικές βλάβες καθημερινά.

Πέφτει το ρελέ διαρροής;

Αυτό συμβαίνει από κάποια ηλεκτρική διαρροή που υπάρχει στην ηλεκτρική μας εγκατάσταση. Κάτι έχει πάρει υγρασία ή βραχυκυκλώνει κάποια συσκευή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να πάμε στον ηλεκτρικό πίνακα και να κατεβάσουμε όλες τις ασφάλειες και τους διακόπτες, έπειτα να πάμε σε όλες τις πρίζες του χώρου και να βγάλουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές απ' αυτές. Μέτα ξανά πάμε στον ηλεκτρικό πίνακα και αφού ανεβάσουμε πρώτα τον γενικό διακόπτη, ύστερα τη γενική ασφάλεια και μετά το ρελέ διαρροής, ανεβάζουμε μια μια τις υπόλοιπες ασφάλειες, σε κάποια απ' αυτές θα πέσει το ρελέ. Εντοπίζουμε σε πια ασφάλεια πέφτει και την αφήνουμε κάτω. Έτσι με αυτό τον τρόπο έχετε ρεύμα όλο το 24ωρο στο υπόλοιπο σπίτι, μέχρι να έρθει και να σας εξυπηρετήσει , ο ηλεκτρολόγος απ' την Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας.

Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής γραμμής.

Ηλεκτρολογικές βλάβες αυτού του τύπου συναντάμε, σε παλιές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις πριν το 1990. Όπου η μονή ενισχυμένη πρίζα (σούκο) ήταν του πλυντηρίου, άντε να ήταν και άλλη μια κάτω απ' τον ηλεκτρικό πίνακα και το πολύ άλλη μια στο πάγκο της κουζίνας στο νεροχύτη. Οι ηλεκτρικές γραμμές είναι λίγες γιατί και τα ηλεκτρικά φορτία (ηλεκτρικές συσκευές) τότε ήταν λίγα, με αποτέλεσμα να πηγαίνετε και να βάζετε περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές πάνω σε μια γραμμή και να τις ζορίζετε. Τότε η γραμμή αυτή του ρεύματος θα υπερθερμανθεί και θα παρουσιάσει βλάβη.

Βλάβη στην πρίζα ρεύματος.

Απ' τις πιο συνηθισμένες ηλεκτρολογικές βλάβες είναι η πρίζα να έχει καεί ή να έχουν χαλαρώσει οι επαφές της.

Βλάβη ο διακόπτης του φωτιστικού.

Όταν πατάμε τον διακόπτη για να ανάψουμε το φως και δεν ανάβει, τότε ο διακόπτης έχει χαλάσει. Συνήθως μυρίζει έντονα κάτι καμένο, ενώ μπορεί να πετά και σπινθήρες.

"Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας, στη Πάτρα, αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία, να επιδιορθώσει άμεσα παντός είδους ηλεκτρολογικές βλάβες και είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα 24ώρες το 24ωρο."

Βλάβη ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Αν δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας όταν τον ανάβετε, απ' τον ηλεκτρικό πίνακα, χρειάζεστε οπωσδήποτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 697 298 1897. Μπορεί να έχουν συμβεί τα εξής : να έχει βλάβη η ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα, να έχει χαλάσει ο θερμοστάτης του, να έχει καίει η αντίσταση του και το πολύ σπάνιο, να έχει βλάβη το καλώδιο τροφοδοσίας του. Ως ηλεκτρολόγος θα συνιστούσα, να μην κάνετε πότε μπάνιο με αναμμένο το θερμοσίφωνο, είναι πολύ επικίνδυνο, τόσο όσο δε φαντάζεστε.

Βλάβη γείωσης.

Με ειδικό όργανο γειωσόμετρο που χρησιμοποιεί ο ηλεκτρολόγος της επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” για αυτές τις βλάβες, την εντοπίζει και την επισκευάζει άμεσα.

Βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή.

Η παλαιότητα των καλωδίων δημιουργούν αυτές τις βλάβες. Τα παλιά τηλεφωνικά καλώδια οξειδώνονται και δεν αφήνουν το τηλεφωνικό σήμα περάσει με τη ταχύτητα που πρέπει. Ο ηλεκτρολόγος για γραμμή τηλεφώνου Ανδριόπουλος Ανδρέας, στη Πάτρα, σας εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα. Με αντικατάσταση (αλλαγή καλωδίου) της παλιά τηλεφωνικής σας γραμμής από νέα.

Είτε υπάρχει κάποια βλάβη της ΔΕΗ στην περιοχή σας και θα πρέπει να καλέσετε για να την αποκαταστήσουν, είτε το ηλεκτρολογικό κύκλωμα του σπιτιού σας έχει κάποια βλάβη και θα πρέπει να καλέσετε κάποιον εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο προκειμένου να το αντιμετωπίσετε.

Καλέστε έναν ειδικό ηλεκτρολόγο για τη βλάβη σας στην Πάτρα.

Ηλεκτρολόγοι στην Πάτρα υπάρχουν πολλοί! Εμείς αναλαμβάνουμε με επιτυχία τόσο τις παραπάνω όσο και άλλες εργασίες, πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές, αρκεί να μας το ζητήσετε!

Γιατί ξεχωρίζουμε στις Ηλεκτρολογικές βλαβες:

Είμαστε πάντα στην ώρα μας.

Βρίσκουμε αμέσως τη βλάβη.

Προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα.

Γνωρίζετε από πριν το συνολικό κόστος της εργασίας.

Οι τιμές μας είναι απ' τις χαμηλότερες της αγοράς.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Πάτρας 24ώρες το 24ωρο.

Με ένα τηλεφώνημα ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας, έρχεται στο χώρο σας, βρίσκει τη βλάβη και επαναφέρει, το ρεύμα σας 24ώρες το 24ωρο!