Ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις Πατρα

Ηλεκτρολογικά έργα Πάτρα.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παντός τύπου σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα και εμπορικά κέντρα σε όλη την Πάτρα την Αχαΐα.

Αναλυτικά παρουσιάζουμε παρακάτω την διαδικασία βήμα βήμα, που ακολουθούμε στις εσωτερικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις:

Αρχικά ξεκινάμε από το όταν ένα σπίτι βρίσκετε στα τούβλα πριν σοβαντιστεί, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες έρχεται ο ηλεκτρολόγος από την Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας και σημαδεύει μαζί με εσάς, τα σημεία τοποθέτησης πριζών ρεύματος, διακοπτών, φώτων, πρίζες ΟΤΕ, πρίζες κεραίας, UHF δορυφορικών, πρίζες δικτύων, πρίζες ηχείων, Radar συναγερμών. Το σημάδεμα γίνετε είτε με υπόδειξη δίκη σας, είτε με την δική μας συμβουλευτική παρέμβαση εφόσον ζητηθεί η βοήθεια με βάση την εμπειρίας μας και την τεχνογνωσίας μας.

Επόμενο βήμα είναι η εκσκαφή και η τοποθέτηση σωλήνων στο σπίτι, με σωλήνες εσωτερικών εγκαταστάσεων και το χτίσιμο κουτιών διακοπτών, κουτιών διακλαδώσεων και το κάσωμα ή κουτί του πίνακα που έχουμε επιλέξει. Με το που τελειώσουμε κάνουμε τον τελικό έλεγχο ώστε να σοβαντιστεί το σπίτι, με αυτόν τον τρόπο έχουμε τελειώσει την πρώτη φάση με την ηλεκτρική εγκατάσταση.

Μόλις τελειώσει το σοβάτισμα στο σπίτι ή το κατάστημα, περνάμε όλα τα καλώδια NYA 1,5mm² φωτισμού, NYA 2,5mm² πριζών, NYA 4mm² θερμοσιφώνου, NYA 6mm² ή 5x2,5mm² κουζίνας και καλώδια παροχής 10mm² ή 6mm² UTP, κατηγορία 6Ε τηλεφώνου και δικτύου, καλώδιο κεραίας και καλώδια συναγερμού.Με το που τελειώσουμε την τοποθέτηση όλων των καλωδιώσεων, κάνουμε ηλεκτρολογικές ενώσεις στα κουτιά διακλαδώσεων, κλείνοντας τα αντίστοιχα καπάκια για να βαφτούν. Αφού συνεννοηθούμε με τον ελαιοχρωματιστή και όταν βρίσκετε στο προ τελευταίο χέρι βαψίματος, φτιάχνουμε τον ηλεκτρικό πίνακα με ρελέ προστασίας και επιμέρους ασφάλειες και διακόπτες HAGER ή SCHNEIDER. Στη συνεχεία τοποθετούμε τους διακόπτες και πρίζες τις αρεσκείας του ιδιόκτητη , έτσι έρχεται εις πέρας η ηλεκτρική εγκατάσταση.

Ζητήστε άμεσα προσφορά, η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” με πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις θα χαρεί πάρα πολύ να σας εξυπηρετήσει.

Όλες τις γραμμές με τα ισχυρά ρεύματα ακόμα και των τηλεφώνων - κουδουνιών, οποιαδήποτε ηλεκτρικής εγκατάστασης τις περνάμε μέσα στα τοιχώματα του χώρου και μόνο τις γραμμές συναγερμού και της τηλεόρασης από το δάπεδο. Όταν φτάσουμε στο τέλος μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης κάνουμε τον έλεγχο καλωδίων, για τυχόν διαρροές ώστε να παραδοθεί απολυτά ασφαλές.

Ακόμα στην Πάτρα και στα περίχωρα εκτελούμε ηλεκτρολογικά έργα και εγκαταστάσεις παντός τύπου, όπως:

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε ανακαινίσεις κτηρίων.

Ηλεκτρολογικές μελέτες φωτισμού.

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το Φωτισμό εξωτερικών χώρων.

Τοποθέτηση εγκατάσταση θεμελιακής γείωσης και εγκατάσταση θεμελιακής γείωσης.

Συντήρηση και αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων.

Τοποθέτηση ρελέ διαρροής στον ηλεκτρικό πίνακα.

Εγκατάσταση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών μονοφασικών και τριφασικών.

Σύνδεση ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσίφωνων.

Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας και ηλεκτρικών φούρνων.

Τοποθέτηση απορροφητήρα εγκατάσταση και αντικατάσταση.

Εγκατάσταση και τοποθέτηση κεραίας τηλεόρασης.

Εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας.

Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων.

Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας.

Εγκατάσταση Κλειστού κυκλώματος CCTV.

Όταν ολοκληρωθεί το έργο και έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, δίνουμε την έγγραφη πιστοποίηση (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ) και παραδίδουμε το έργο στον ιδιοκτήτη.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις γίνονται σύμφωνα με το νόμο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, προβλεπόμενες με την Ελληνική νομοθεσία.

Με ένα τηλεφώνημα ο ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας με έδρα την Πάτρα, έρχεται άμεσα στον χώρο σας για να συζητήσετε μαζί του ότι άφορα την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του νέου σπιτιού ή της ανακαίνισης σας, προτείνοντας πάντα ένα ελκυστικό και οικονομικό πακέτο σε πολύ καλή τιμή.