Αλλαγη ηλεκτρολογικου πινακα και εγκατασταση στην Πατρα

Αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα και εγκατάσταση στην Πάτρα

Αναλαμβάνουμε σε όλη την Πάτρα και τα περίχωρα την κατασκευή, εγκατάσταση, τοποθέτηση και αλλαγή του δικού σας ηλεκτρολογικού πίνακα.

Η αντικατάσταση, αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακα σας, γίνεται είτε επειδή εμφάνισε κάποιο πρόβλημα είτε επειδή θέλετε καινούργιο; Χρειάζεστε άμεσα κάποιον ηλεκτρολόγο που να σας κάνει καλή δουλειά, χωρίς πολλά μερεμέτια με ανταγωνιστικές και χαμηλές τιμές; Τηλεφωνήστε άμεσα και ο Ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας με έδρα την Πάτρα θα σας επισκεφτεί, για να σας προτείνει την πιο οικονομική λύση για το πρόβλημα του ηλεκτρικού σας πίνακα είτε την τοποθέτηση ή αλλαγή και εγκατάσταση του καινούριου.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε επιτυχώς σε ηλεκτρικούς πίνακες στην Πάτρα και τα περίχωρα:

Εγκατάσταση ή αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα μονοφασικού ή τριφασικού για οικία ή κατάστημα.

Εγκατάσταση ή αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα μονοφασικού ή τριφασικού για κοινόχρηστα.

Εγκατάσταση ή αλλαγή χρονοδιακόπτη αυτόματου κλιμακοστασίου του ηλεκτρικού πίνακα στο κλιμακοστάσιο.

Αλλαγή και αντικατάσταση ασφάλειας ηλεκτρολογικού πίνακα.

Αλλαγή και αντικατάσταση διπολικού διακόπτη ηλεκτρικού πίνακα.

Αλλαγή και αντικατάσταση μονοφασικού ρελέ διαρροής 2 Χ 40 ή τριφασικού ρελέ διαρροής 4 Χ 40 ηλεκτρολογικού πίνακα.

Αλλαγή και αντικατάσταση καμένων καλωδίων στον ηλεκτρικού πίνακα.

Ο ηλεκτρικός πίνακας είναι το σημαντικότερο κομμάτι η καρδιά μιας ηλεκτρολογικης εγκατάστασης. Μοιράζει και διακόπτει όποτε χρειαστεί το ρεύμα με ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Οι ηλεκτρικοί πινάκες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες σε χωνευτούς και εξωτερικούς. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που έχει μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιούμε και τον αντίστοιχο ηλεκτρολογικό πίνακα. Η κατασκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα μπορεί είναι από μέταλλο, είτε από πλαστικό ή από συνδυασμό και των δυο οι λεγόμενοι μεταλοπλαστικοί. Η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” μετά από πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όταν πρόκειται για αλλαγή ή αντικατάσταση ηλεκτρικού πίνακα προτείνει τους χωνευτούς μεταλοπλαστικούς ηλεκτρικούς πινάκες. Λόγο του ότι το πλαίσιο τους μαζί με το πορτάκι τους κάνουν ιδιαίτερους και ότι το πλαστικό κάσωμα - κουτί που χτίζουμε μέσα στο τοίχο, δεν παθαίνει πότε τίποτα σε σχέση με τον μεταλλικό που σκουριάζει και χαλάει με τη πάροδο των χρόνων.

Στην Πάτρα υπάρχουν πολλοί πιστοποιημένοι ηλεκτρολογικοί πινάκες στα καταστήματα της αγοράς, η επιλογή του ηλεκτρικού σας πίνακα γίνεται βάση της αρεσκείας σας ή με συμβουλή δίκη μας και ο ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας που βρίσκετε στην Πάτρα θα έρθει άμεσα στο χώρο σας να τον κατασκευάσει και να τον τοποθετήσει.

Μέσα στον ηλεκτρικό πίνακα συναντάμε, τον γενικό διακόπτη (μονοφασικό ή τριφασικό), την γενική ασφάλεια (μονοφασική) ή τις γενικές ασφάλειες όταν πρόκειται για τριφασική παροχή, το ρελέ διαρροής (μονοφασικό ή τριφασικό) και τις επί μέρους ηλεκτρολογικές ασφάλειες των ηλεκτρικών κυκλωμάτων της ηλεκτρολογικης εγκατάστασης. Όλα αυτά τα εξαρτήματα του ηλεκτρολογικού πίνακα πρέπει να είναι τελεία και σωστά συνδεδεμένα μεταξύ τους, ένα λάθος σύνδεσης ή μια κακή επαφή μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα μέχρι και πυρκαγιά.

Υπάρχει έντονη μυρωδιά στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα στην Πάτρα ή άλλου στο νομό Αχαΐας; Μην παίζετε με την ασφάλεια σας, τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και πυρκαγιάς.

Βάση την εμπειρία που διαθέτουμε η αλλαγή και εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού σας πινάκα, θα γίνει μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς να χρειαστεί καν βάψιμο στην περιοχή οπού ήταν ο παλιός και έχει πάρει τη θέση του ο καινούριος.

Για την Πάτρα και την Αχαία επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά, για την αλλαγή ηλεκτρικού σας πίνακα στο τηλέφωνο 697 298 1897. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.