Φωτισμος κηπου μελετη και εγκατασταση στην Πατρα

Φωτισμός κήπου σχεδιασμός και εγκατάσταση φωτισμού κήπου στην Πάτρα.

Ο φωτισμός του κήπου σας, χρειάζεται μια μελέτη ηλεκτρολογικού φωτισμού. Εμείς στην Πάτρα την κάνουμε δωρεάν!

Ο φωτισμός του κήπου σας δεν είναι κάτι απλό. Η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” με έδρα την Πάτρα και πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις εξωτερικών χώρων, έχει να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κήπου σας, μετά από συγκεκριμένη μελέτη που θα πραγματοποιήσουμε για την περίπτωση σας.

Ο φωτισμός των κήπων όσο και να φαίνεται ως απλή υπόθεση, προς αποφυγή προβλημάτων σε μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση, θέλει σχεδιασμό, μελέτη και τα κατάλληλα φωτιστικά και υλικά.

Μην παίζετε με την ασφάλεια σας, ο φωτισμός του κήπου θέλει μεγάλη προσοχή όσο άφορα την ηλεκτρολογική του εγκατάσταση. Λόγο της υγρασίας (βροχής ή ποτίσματος) ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να είναι απολυτά στεγανή από τα φώτα μέχρι το τελευταίο καλώδιο, κουτί και ένωση. Αν κάποιο από όλα αυτά πάρει υγρασία θα δημιουργήσει επικίνδυνη διαρροή. Για αυτόν το λόγο ο ηλεκτρολόγος στην Πάτρα Ανδριόπουλος Ανδρέας, σε όλες τις εξωτερικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα του φωτισμού του κήπου χρησιμοποιεί όλα τα προβλεπόμενα υλικά. Χρησιμοποιούμε υλικά συγκεκριμένα όπως, κουτιά άνθυγρου στεγανά IP65, μονωτικές ταινίες 3Μ και καλώδια ΝΥΥ ανάλογα τις απαιτήσεις στην κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κήπου.

Ο φωτισμός του κήπου σας πρέπει να είναι ασφαλείς. Σύμφωνα με το κανονισμό, η ηλεκτρική τάση γίνετε επικίνδυνη για το ανθρωπινό σώμα αν ξεπεράσει την τιμή των 50 βολτ. Ο σχεδιασμός και η μελέτη της ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση από το συνεργείο μας , για την Πάτρα και όχι μόνο, γίνετε βάση του παράγοντα της υγρασίας και του κανονισμού των εξωτερικών εγκαταστασεων.

Τα τελευταία χρονιά όσο άφορα την εγκατάσταση φωτισμού κήπου, συναντάμε όλο και περισσότερο φωτιστικά κήπου που δέχονται κατευθείαν 220 βολτ πράγμα επικίνδυνο ακόμα και όταν τοποθετήσουμε μετασχηματιστή 220 /220 βολτ.

Ο φωτισμός του κήπου σας πρέπει να είναι χρηστικός και πάνω από όλα εντυπωσιακός αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να τον φωτίσετε.

Ο δε φωτισμός του σιντριβανιού ή οτιδήποτε άλλου (π.χ ο φωτισμός ενός δέντρου) που έρχεται σε άμεση επαφή με νερό, θέλει πολύ προσεκτική εγκατάσταση και μελέτη.

Η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Πάτρα” έχει ως βασικό σκοπό την ύπαρξη των δυο παραπάνω στόχων και σε συνδυασμό με τις δίκες σας απαιτήσεις, προσφέρει ένα τέλειο και οικονομικό αποτέλεσμα για τον φωτισμό του εξωτερικού σας χώρου.

Ο φωτισμός ενός κήπου και γενικότερα ενός εξωτερικού χώρου θέλει άριστο σχεδιασμό. Διαλέξετε τα φωτιστικά της αρεσκείας σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών κήπου, που υπάρχουν στο εμπόριο. Επιλέγοντας φωτιστικά εξωτερικού χώρου και κατόπιν συνεννόησης θα έρθουμε για την τοποθέτηση τους, κάνοντας μια σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Επιλέγοντας μία ολοκληρωμένη λύση φωτισμού που θα σας προτείνουμε, ο φωτισμός θα είναι εντυπωσιακός. Θέλετε να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο, εξοικονομώντας χρήματα; Επιθυμείτε αποκλειστικά πράσινες λύσεις φωτισμού, λάμπες led; Οτιδήποτε κι αν σας καλύπτει το συζητάμε και περνάμε αμέσως στην πράξη.

Ηλεκτρολόγος από την Πάτρα έρχεται στον χώρο σας. Όλα ξεκινούν από μία σωστή μελέτη! Ερχόμαστε στον χώρο σας, τον μελετάμε και έπειτα σας προτείνουμε ποιες είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε να καλυφθούν 100% οι ανάγκες σας.

Ο φωτισμός του κήπου σας είναι δίκη μας υπόθεση. Βρίσκουμε τα σωστά σημεία τοποθέτησης με τις κατάλληλες λάμπες. Προσφέρουμε εγγύηση ότι το σύστημα εξωτερικού φωτισμού είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ο φωτισμός του κήπου σας πρέπει να είναι χαλαρός, ώστε να απολαμβάνετε εσείς και οι φίλοι σας τους ήχους και τα χρώματα της φύσης ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου. Δημιουργώντας αλλού σκιές και αλλού ομοιόμορφο φωτισμό, το περιβάλλον του κήπου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο.

Προσέχουμε και δίνουμε βάση έτσι ώστε να έχουμε:

Ισορροπία μεταξύ επιπέδων φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ορθολογική χωροθέτηση των φωτιστικών σωμάτων.

Αποφυγή υπερφωτισμού.

Συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών φωτισμού.

Αξιοποίηση περιοχών με παρουσία του υγρού στοιχείου.

Ευέλικτο σύστημα φωτισμού.

Ελκυστικό τιμολόγιο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Δωρεάν ηλεκτρολογική μελέτη φωτισμού στον χώρο σας.

Από εκεί και έπειτα ο ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας με έδρα στην Πάτρα, προσμετρώντας όλες τις εργασίες, σας δίνει την προσφορά και αφού συμφωνήσετε, σε ένα χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί αυστηρά, ξεκινά την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση του φωτισμού του κήπου σας.