Εγκατασταση κεραιας τηλεορασης στην Πατρα

Τοποθέτηση κεραίας τηλεόρασης στην Πάτρα.

Χάλασε η κεραία ή χρειάζεστε νέα εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης ή επισκευή της υπάρχουσας στην Πάτρα ή στα περίχωρα;

Ένας εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος από την Πάτρα ο Ανδριόπουλος Ανδρέας ειδικός στη τοποθέτηση κεραίας τηλεόρασης, έρχεται άμεσα στον χώρο σας, με ένα τηλέφωνο στο 697 298 1897 για να δει το πρόβλημα με κεραίας σας και να σας προτείνει άμεση λύση.

Θέλετε να έχετε σωστό σήμα και καλή εικόνα του τηλεοπτικού δέκτη; H κεραία θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί σωστά, από έμπειρο επαγγελματία ηλεκτρολόγο που θα επιλέξει τα σωστά υλικά για την περίπτωση σας. Το αλλοιωμένο σήμα στην εικόνας του τηλεοπτικού δέκτη της τηλεόρασης συνήθως οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες όπως την παλαιότητα και την φθορά στη κεραία. Φθαρμένα καλώδια, ή ελαττωματικές πρίζες και προβληματικά βύσματα συνήθως αποτελούν αιτία τη μη σωστή λειτουργιά στη κεραίας της τηλεόρασης.

Ο άρτια καταρτισμένος ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας από την Πάτρα, έρχεται στον χώρο σας έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να κάνει την διάγνωση του προβλήματος και στην συνέχεια να ακολουθήσει η επισκευή.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, επισκευή (αν χάλασε) και την εγκατάσταση της κεντρικής κεραίας αλλά και για ατομική κεραία τηλεόρασης και του ενισχυτή για τη σωστή λήψη σήματος και την επιδιόρθωση αυτού όπου χρειάζεται. Σε μία εποχή που η χαμηλή ισχύς σήματος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, εμείς το λύνουμε, με ενισχυτές σήματος, κεραίες από όλες τις πιστοποιημένες κατασκευάστριες εταιρείες.

Πριν ξεκινήσουμε την εγκατάσταση μιας κεραίας, πραγματοποιούμε ακριβείς μετρήσεις για να υπολογίσουμε τι ενισχυτή τηλεόρασης θα χρησιμοποιήσουμε στη τοποθέτηση, για να αποφύγουμε παραμορφώσεις και μπούκωμα του τηλεοπτικού σήματος. Από την Πάτρα το τηλεοπτικό σήμα το παίρνει η κεραία μας από το δασύλλιο, εκεί πρέπει να κοιτούν όλες οι κεραίες κατά την τοποθέτηση τους . Στη συνεχεία επιλέγουμε το κατάλληλο τύπο κεραίας ανάλογα με την περιοχή που μένετε, μια καλή κεραία πρέπει να έχει ισχύ πάνω από 50db. Τέλος διαλέγουμε έναν ενισχυτή σήματος αξιόπιστο και πιστοποιημένο και συνδέουμε την κεραία με άριστης κατάστασης ειδικό ομοαξονικό καλώδιο.

Χάλασε η κεραία της τηλεόρασης; Άμεσα ηλεκτρολόγος από την Πάτρα ο Ανδριόπουλος Ανδρέας και το συνεργείο του καταφτάνει σπίτι σας για την επισκευή και την εγκατάσταση τοποθέτηση της κεραίας τηλεόρασης!

Ακόμα στην Πάτρα και την Αχαία εκτελούμε ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις παντός τύπου, όπως:

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε ανακαινίσεις κτηρίων.

Ηλεκτρολογικές μελέτες φωτισμού.

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το Φωτισμό εξωτερικών χώρων.

Τοποθέτηση και εγκατάσταση θεμελιακής γείωσης.

Συντήρηση, αντικατάσταση και εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων.

Τοποθέτηση ρελέ διαρροής στον ηλεκτρικό πίνακα.

Εγκατάσταση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών μονοφασικών και τριφασικών.

Σύνδεση ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσίφωνων.

Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας και ηλεκτρικών φούρνων.

Εγκατάσταση και αντικατάσταση απορροφητήρων.

Αντικατάσταση και τοποθέτηση θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων όλων παντός τύπου.

Εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας.

Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων.

Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας.

Εγκατάσταση Κλειστού κυκλώματος CCTV.

“ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ”

“Χάλασε η παλιά κεραία και θέλετε καινούρια ”

Με ένα τηλεφώνημα ο ηλεκτρολόγος Ανδριόπουλος Ανδρέας με έδρα την Πάτρα, έρχεται άμεσα στον χώρο σας να συζητήσετε μαζί του ότι άφορα την εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης ή οτιδήποτε ηλεκτρολογικό θέμα σας άφορα, προτείνοντας πάντα ένα ελκυστικό και οικονομικό πακέτο σε πολύ καλή τιμή.

Ακόμα και αν δε χάλασε η κεραία από το καιρό, λόγο παλαιότητας ή άλλου λογού και έχασε το σήμα, ή ξερυθμίστηκαν ξαφνικά τα κανάλια δεν το βάζουμε κάτω, ερχόμαστε και το διορθώνουμε και αυτό.